Termeni si conditii

1. Datele de identificare ale comerciantului

S.C. Patrie si Arta SRL, cu sediul social in Bucuresti, LT. Alexandru Popescu, nr. 2,  CUI 35937918

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii).

E-mailul primit automat de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic via e-mail in mod automat iar CONTRACTUL se considera incheiat intre Patrie si Arta si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la Patriot Roman, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de confirmare a COMENZII.

Patriot Roman nu vinde produse in sistemul „din usa in usa” (door to door) si ca urmare, nu avem angajati care sa se deplaseze la locuinta dvs. pentru a comercializa produsele noastre.

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin  taxa de transport.

La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

Platile facute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate. Pentru mai multe informatii despre modalitatile de plata, click aici.

4. Informatii despre livrare

Pentru informatii despre livrare click aici.

5. Dreptul de retragere

Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre Patriot Român). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze site-ul Patriot Român cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:

a) mail către patriesiarta@gmail.com